Masterclass LinkedIn

  • Vind jij LinkedIn maar ingewikkeld of spannend?
  • Heb je geen idee wat je op dit platform moet?
  • Weet je niet wat je moet posten?
  • Wil je ook van het hoge organische bereik van dit platform profiteren?

Als groot fan van LinkedIn kom ik nog te vaak mensen tegen die niet weten wat ze met dit platform aan moeten. Ze denken dat je hier alleen actief bent als je op zoek bent naar een baan. Maar je kunt hier zoveel meer uit halen, je moet alleen weten hoe.

 

Tot een aantal jaar geleden postte ik niet op dit platform. (Ook) ik zag LinkedIn als mijn online CV en deed er eigenlijk niet veel mee.

 

Wel was het voor mij dé manier om met mijn zakelijke contacten te linken, mede vanwege de betrouwbaarheid van dit platform. Ik zie LinkedIn als een blijvertje en dat kunnen we over lang niet alle social media kanalen zeggen.

 

In de afgelopen jaren ben ik veel actiever geworden op dit platform en inmiddels behoor ik tot de top 1% meest zichtbare personen in mijn branche.

 

Dit levert mij opdrachten, klanten voor mijn training en een heel waardevol netwerk op. En dit kun jij ook bereiken.

 

Ben jij er klaar voor om ook top of mind te worden op LinkedIn?

Networking is not collecting contacts. 
Networking is about planting relations.

Waarom LinkedIn?

LinkedIn is op dit moment hét platform waar het organische bereik het allergrootst is. Niet alleen blijven je posts een stuk langer zichtbaar dan op andere social media kanalen, je kunt vooral profiteren van je tweedegraadsconnecties.

 

Zelf ben ik een LinkedIn-gebruiker van het eerste uur. En waar veel mensen nog wat huiverig zijn over dit platform “LinkedIn is er toch voor als je op zoek bent naar een baan”, is het tegenwoordig een stuk meer dan dat.

 

Naast banen, wordt er ook veel interessante content gedeeld, is het dé plek waar je met je zakelijke relaties kunt connecten en om je netwerk breder uit te breiden.

 

Het aantal dagelijkse gebruikers van LinkedIn stijgt per dag en LinkedIn is in mijn ogen het meest stabiele social media platform.

 

Door de contacten die ik via LinkedIn heb onderhouden, kreeg ik al opdrachten bij het FIFA WK Voetbal, de Olympische Spelen en Tomorrowland Winter. Daarnaast komt een groot deel van de klanten voor mijn training Connecting with Confidence via LinkedIn.

 

Ik ben fan; en ik hoop jij na deze Masterclass ook;-)

In deze masterclass leer je:

Hoe je je LinkedIn profiel opstelt of optimaliseert

Hoe je top of mind wordt en blijft bij jouw doelgroep

Hoe je je LinkedIn netwerk uit kunt breiden met waardevolle contacten

Welke content het goed doet op LinkedIn

Hoe werkt het?

Je krijgt meteen toegang tot de Masterclass

Je kunt de Masterclass volledig in je eigen tempo bekijken

Je krijgt een ebook met 10 LinkedIn tips

Je hebt 90 dagen de tijd om alles te bekijken

Jouw investering?

 

De  investering voor deze Masterclass LinkedIn is nu tijdelijk € 27,- incl. BTW (normaal gesproken € 49,-).

ESTHER HUIJSMANS-38

Even voorstellen…

 

Hoi, ik ben Esther Huijsmans en ik help vrouwen in de sport & events met vertrouwen te netwerken en zichtbaar te zijn.

 

Zelf werk ik al ruim 20 jaar als projectmanager in sport & events en ik werkte o.a. mee aan het FIFA WK voetbal, het EK Vrouwenvoetbal, de Olympische Spelen en Tomorrowland Winter. Opdrachten die allemaal via mijn netwerk zijn gekomen. Wat ik gemerkt heb is dat veel vrouwen zich klein houden, niet weten hoe ze zich moeten positioneren én netwerken vaak nog lastig vinden.

 

Voor mij is dat de reden geweest voor het oprichten van de KICK-ES Academy; zo kan ik mijn kennis en ervaring op een laagdrempelige  manier toegankelijk maken en doorgeven.

 

Toen ik begon met het geven van online trainingen, kwamen bijna al mijn klanten via mijn directe netwerk. Via een tweedegraadsconnectie op LinkedIn kwam zelfs het verzoek om hier een InCompany training over te geven. En dat allemaal door zichtbaar te zijn en gebruik te maken van de kracht van LinkedIn.

In deze Masterclass leer ik je hoe jij LinkedIn ook optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken.

FAQ

Hoe lang duurt de Masterclass?

De Masterclass duurt 1 uur. Je hebt 90 dagen toegang en je kunt deze in je eigen tempo bekijken. 

Hoe lang heb ik toegang tot de Masterclass?

Je houdt 90 dagen toegang tot de Masterclass.

Wat is de investering?

De prijs van deze training is tijdelijk € 27,- incl. BTW (normaal gesproken € 49,-). Je tijdsinvestering is ongeveer 1 uur. Hier komt de tijd voor het aanpassen van je profiel nog bovenop. 

Voor wie is deze Masterclass interessant?

Deze Masterclass is interessant voor mensen die het idee hebben dat ze niet het maximale uit LinkedIn halen. Die het platform nog spannend of ingewikkeld vinden. En die hier de potentie van inzien. Als je denkt dat jouw doelgroep (ideale klant/werk- of opdrachtgever) niet op LinkedIn zit, dan is deze Masterclass voor jou minder interessant.

Is er persoonlijke begeleiding bij deze Masterclass?

De kennis & tips zijn algemeen en dus in elke branche te gebruiken. De voorbeelden die worden gebruikt zijn wel wat meer gericht op Esther’s ervaringen in de sport- en eventbranche.
Wij geven de garantie dat het voor iedereen een waardevolle training is; als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug.

Ik werk niet in de sport of events, is deze Masterclass voor mij interessant?

De kennis & tips zijn algemeen en dus in elke branche te gebruiken. De voorbeelden die worden gebruikt zijn wel wat meer gericht op Esther’s ervaringen in de sport- en eventbranche.
Wij geven de garantie dat het voor iedereen een waardevolle Masterclass is; als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug.

Ik ben een man, is deze Masterclass ook geschikt voor mij?

Uiteraard. Deze Masterclass is net zo interessant voor mannen als voor vrouwen.

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Jazeker. Wij willen alleen maar tevreden deelnemers. Is de Masterclass niet helemaal wat je ervan verwacht had? Mail ons dan binnen 14 dagen op academy@kickes.nl waarom de Masterclass niet is wat je ervan verwacht had en we storten het geld terug op je rekening.