Hoe bouw je aan je netwerk en zet je dit optimaal in?

  • Vind jij het lastig om contacten te leggen?
  • Wil jij tips om aan die droombaan (in de sport) te komen? 
  • Heb je het idee dat je niet het maximale uit je netwerk haalt?
  • Zie jij altijd als een berg op tegen netwerk-events?
  • Wil jij zowel offline als online je netwerk beter inzetten? 
  • Wil jij ook met vertrouwen ‘connecten’? 

Netwerken is nooit écht mijn ding geweest, dacht ik. Inmiddels weet ik wel beter. En ik weet óók dat netwerken iets is wat jij ook kunt leren. Op jouw manier. Daarom ontwikkelde ik de online training “Netwerken kun je leren”. De volgende online training vindt plaats van 22 t/m 26 juni.

 

De inschrijving start binnenkort weer. Wil jij op de hoogte gehouden worden over wanneer deze live gaat? Laat dan je gegevens achter, dan ben jij de eerste die dit hoort.

“Ik netwerk dus ik besta”…

…dat was de titel die mijn professor had bedacht voor het boek waaraan ik rond mijn afstuderen mee mocht schrijven.

 

Destijds had ik niet zoveel met deze titel; bij netwerken heb ik lange tijd de associatie gehad van gladde verkopers die visitekaartjes rondstrooiden op netwerkborrels. Zo’n persoon was ik niet, ben ik niet en wil ik ook niet zijn.

 

Inmiddels weet ik wel beter: netwerken is verbinden en het opbouwen en onderhouden van relaties. Dit leidt tot een kwalitatief netwerk, waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

 

Een woord wat beter bij mij past is connecten, de C van KICK-ES.

 

Enerzijds breng ik graag mensen samen, anderzijds heb ik altijd onbewust geïnvesteerd in mijn relaties. 

 

Vaak krijg ik de vraag “Hoe krijg je toch elke keer die mooie opdrachten?”. De beste tip die ik je daarover kan geven is “investeer in je netwerk”.

 

Maar hoe doe je dit dan? In deze training deel ik mijn beste tips & ervaringen die mij al opdrachten bij het FIFA WK Voetbal, de Olympische Spelen en Tomorrowland Winter hebben opgeleverd. Zodat jij ook met vertrouwen kunt gaan connecten!

“De online training “Connecting with Confidence” van Esther Huijsmans heeft mijn verwachtingen overtroffen. Op zeer aangename, menselijke en praktische wijze krijg je een hoop tips en aanwijzingen over hoe je vanuit je bestaande netwerk niet alleen je zakelijke leven, maar ook je persoonlijke leven kunt verbeteren en uitdiepen middels kleine maar consequente stappen. Er zitten bovendien een aantal zeer waardevolle en toegankelijke bonusmodules in zoals Linkedin gebruik en ondernemerstips. Een absolute aanrader! “

Willem Mücher

“Ik heb de Connecting with Confidence training als ontzettend prettig en leerzaam ervaren! Esther heeft een zeer mooie training in elkaar gezet die mij het zetje in de rug geeft als het gaat om het opbouwen en investeren van mijn netwerk. Ik heb veel over mezelf geleerd, wat mijn doelen zijn en wat het belang is van een sterk netwerk hierin.”

Babette Tettero

“Esther is voor mij The Queen of Networking. Vraag naar een contact bij IOC, NOC*NSF, FIFA, UEFA, Tomorrowland en Heineken en Esther heeft wel iemand op de juiste plek zitten.”

Roelien Luijt

“Ik heb de Connecting with Confidence training als ontzettend prettig en leerzaam ervaren! Esther heeft een zeer mooie training in elkaar gezet die mij het zetje in de rug geeft als het gaat om het opbouwen en investeren van mijn netwerk. Ik heb veel over mezelf geleerd, wat mijn doelen zijn en wat het belang is van een sterk netwerk hierin.”

Daniek van de Kamp

“Net gestart met de ‘Connecting with Confidence’ training. Geweldige content en klantenservice. 100% aanbevolen! “

Emily English

“Bij sollicitaties werd ik vaak niet eens op gesprek uitgenodigd, maar door de netwerktips van Esther had ik binnen een aantal maanden mijn droombaan.”

In deze training leer je:

Hoe je met vertrouwen nieuwe contacten legt, zowel online als offline

Hoe je waardevolle relaties opbouwt

Dat je netwerk groter is dan je denkt

Waarom een sterk netwerk waardevol is

Hoe je continu kunt blijven investeren in je netwerk

Hoe je social media inzet voor het onderhouden van je netwerk

Hoe leuk netwerken eigenlijk is!

Hoe werkt het?

De training bestaat uit acht modules plus twee bonusmodules

Elke dag komt nieuwe content online

Je krijgt een e-boek met de lesstof en opdrachten om meteen in de praktijk te brengen

Afsluitend doe ik twee live Q&A's van een uur, waarin je al je vragen kunt stellen. Deze vinden plaats op 26 juni en 17 juli.

Je hebt 30 dagen de tijd om alles te bekijken

Jouw investering?

 

Uiteraard kost de online training je tijd. De totale training kost je ongeveer 4 uur, die je kunt spreiden over 30 dagen.
De prijs?
€ 79,- inclusief BTW.

De inhoud

Module 1: Intentie & Inzicht

Wat zijn je doelstellingen? Wat houdt jou nog tegen om je doelen te bereiken? En hoe kun je hiermee aan de slag?

Module 2: Inventarisatie

Hoe groot is jouw netwerk? Wie wil jij bereiken? En waar bevindt zich jouw doelgroep?

Module 3: Interesse & Interactie

Hoe makkelijk is het om interesse te tonen? In deze module gaat het over persoonlijk contact, luisteren en open vragen stellen.

Module 4: Investeren

Op welke manieren kun jij investeren in je netwerk? In deze module krijg je hier tips en suggesties over.

Module 5: Informeren & Inzetten

Hoe kun je je netwerk het beste informeren & inzetten om je doelen te bereiken?

Module 6: Introduceren & Inviteren

Hoe kun jij jezelf goed introduceren? Hoe kun je je netwerk uitbreiden met waardevolle contacten?

Module 7: Inspireren & Impact

Op welke manier kun jij je netwerk inspireren, impact maken en een blijven de indruk achterlaten?

Module 8: Impressie

In deze module ga je aan de slag met zichtbaarheid en personal branding.

Esther Huijsmans

 

Esther Huijsmans is projectmanager in sport & events en werkte o.a. mee aan het FIFA WK voetbal, het EK Vrouwenvoetbal, de Olympische Spelen en Tomorrowland Winter. Zij is coach/mentor voor vrouwen in de sport en initiator van KICK-ES, een platform voor en door inspirerende vrouwen in de sport.

 

 

Zij heeft de KICK-ES Academy opgezet om haar kennis en ervaring op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken en door te kunnen geven. 

FAQ

Hoe lang duurt de training?

De training duurt 5 dagen. Je hebt een maand toegang en je kunt deze in je eigen tempo bekijken. Elke dag komt er een nieuwe content online.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je houdt een maand toegang tot de training.

Wat is de investering?

De prijs van deze training is € 79,- incl. BTW. Je tijdsinvestering is ongeveer 4 uur; ongeveer 15 – 25 minuten per dag aan video- en audiomateriaal en afsluitend twee Q&A’s van een uur. Hier komt de tijd die je aan de opdrachten besteedt nog bovenop. 

Voor wie is deze training interessant?

Deze training is interessant voor mensen die het idee hebben dat ze niet het maximale uit hun netwerk halen. En voor mensen die contacten leggen nog wat lastig vinden. Ben je een netwerker pur sang, dan is deze training waarschijnlijk wat minder geschikt voor jou.

Ik werk niet in de sport of events, is deze training voor mij interessant?

De kennis & tips zijn algemeen en dus in elke branche te gebruiken. De voorbeelden die worden gebruikt zijn wel wat meer gericht op Esther’s ervaringen in de sport- en eventbranche.
Wij geven de garantie dat het voor iedereen een waardevolle training is; als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug. 

Ik ben een man, is deze training ook geschikt voor mij?

Uiteraard. Deze training is net zo interessant voor mannen als voor vrouwen.

Is er persoonlijke begeleiding bij deze training?

Nee, die is er niet. Je kunt wel je vragen inbrengen voor de live Q&A die afsluitend aan de training zal plaatsvinden. Wil je een 1-op-1 sessie met Esther boeken? Stuur dan even een mailtje.

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Jazeker. Wij willen alleen maar tevreden deelnemers. Is de training niet helemaal wat je ervan verwacht had? Mail ons dan binnen 14 dagen op academy@kickes.nl waarom de training niet is wat je ervan verwacht had en we storten het geld terug op je rekening.