Wat anderen zeggen

Wat een fijne training, ik heb er enorm veel aan gehad. Geen eeuwig lange stukken tekst of video’s maar to-the-point en duidelijk. Echte aanrader. Na het volgen van deze training heb je alle vertrouwen dat ook jij dit kunt.

Patricia Frijns

Ik heb met plezier de training Connecting with Confidence van Esther gevolgd. Ze weet heel veel over netwerken en LinkedIn. Daarnaast geeft ze veel goede tips over ondernemen via social media. Zeer de moeite waard. Daarnaast is haar enthousiasme aanstekelijk en krijg ik er direct meer zin in het geleerde in te gaan zetten. Dank je Esther!

Babette Tettero

Net gestart met de ‘Connecting with Confidence’ training. Geweldige content en klantenservice. 100% aanbevolen! 

Emily English

Ik heb de training met veel plezier gevolgd, de inhoud wordt heel toegankelijk aangeboden door Esther door gerichte vragen, praktische tips en persoonlijke voorbeelden. Hierdoor heb ik veel energie en zin gekregen om met de acties aan de slag te gaan!

Janne de Haan

Bij sollicitaties werd ik vaak niet eens op gesprek uitgenodigd, maar door de netwerktips van Esther had ik binnen een aantal maanden mijn droombaan!

De titel van de training, Connecting with Confidence, dekt absoluut de lading van wat je leert in de modules. De training begint bij het benoemen van je eigen kwaliteiten en concreet maken van je eigen doelen. Dat dwingt je om eerst even stil te staan en daardoor haal je meer uit de oefeningen en modules die volgen.

Wat ik mooi vind is dat Esther uitvoerig put uit haar eigen ervaring met praktische voorbeelden. Ik ben me meer bewust van mijn kwaliteiten en door de praktische opdrachten heb ik handvatten gekregen om deze ook werkelijk in te zetten in mijn netwerk. Ik heb meer vertrouwen in het benutten en verbreden van mijn netwerk. Daarnaast is de KICK-ES community een mooie groep van bevlogen mensen en is het inspirerend om met anderen te sparren.

Jill Eekhart

Connecting with confidence is een hele toegankelijke cursus, waar op een praktische, realistische manier zaken worden uitgelegd. Het enthousiasme van Esther geeft je ook zelfvertrouwen. Daarnaast heeft de cursus diverse handige praktische tips maar laat je vooral ook zelf nadenken. Wat in mijn beleving ook van groot belang is als je zelf wilt ontwikkelen!

Kim Groen-van Keulen

Esther is voor mij The Queen of Networking. Vraag naar een contact bij IOC, NOC*NSF, FIFA, UEFA, Tomorrowland en Heineken en Esther heeft wel iemand op de juiste plek zitten.

Roelien Piron

De online training “Connecting with Confidence” van Esther Huijsmans heeft mijn verwachtingen overtroffen. Op zeer aangename, menselijke en praktische wijze krijg je een hoop tips en aanwijzingen over hoe je je vanuit je bestaande netwerk niet alleen je zakelijke leven, maar ook je persoonlijke leven kunt verbeteren en uitdiepen middels kleine maar consequente stappen. Er zitten bovendien een aantal zeer waardevolle en toegankelijke bonusmodules in zoals Linkedin gebruik en ondernemerstips. Een absolute aanrader!

Willem Mücher

In de afgelopen maand heb ik de online training ‘Connecting with Confidence’ van KICK-ES Academy gevolgd en afgerond. Een zeer waardevolle training die je echt meer inzicht geeft in hoe je zowel online als offline aan je eigen branding kan werken en je netwerk positief kan inzetten en uitbreiden. De training zet je aan tot het doen van logische en duidelijke stappen die direct resultaat geven. Alhoewel het een ‘on going process’ is heeft de training van Esther mij geholpen om dichter bij mijn doelen te komen. Ik kan de training dan ook zeker aanraden aan iedereen die het netwerken wil verbeteren of weer scherp wil zetten.

Ralf Jonker

Ik heb de Connecting with Confidence training als ontzettend prettig en leerzaam ervaren! Esther heeft een zeer mooie training in elkaar gezet die mij het zetje in de rug geeft als het gaat om het opbouwen en investeren van mijn netwerk. Ik heb veel over mezelf geleerd, wat mijn doelen zijn en wat het belang is van een sterk netwerk hierin.

Daniek van de Kamp