Wat anderen zeggen

Wat een fijne training, ik heb er enorm veel aan gehad. Geen eeuwig lange stukken tekst of video’s maar to-the-point en duidelijk. Echte aanrader. Na het volgen van deze training heb je alle vertrouwen dat ook jij dit kunt.

Patricia Frijns

Ik heb met plezier de training Connecting with Confidence van Esther gevolgd. Ze weet heel veel over netwerken en LinkedIn. Daarnaast geeft ze veel goede tips over ondernemen via social media. Zeer de moeite waard. Daarnaast is haar enthousiasme aanstekelijk en krijg ik er direct meer zin in het geleerde in te gaan zetten. Dank je Esther!

Babette Tettero

Net gestart met de ‘Connecting with Confidence’ training. Geweldige content en klantenservice. 100% aanbevolen! 

Emily English

Ik heb de training met veel plezier gevolgd, de inhoud wordt heel toegankelijk aangeboden door Esther door gerichte vragen, praktische tips en persoonlijke voorbeelden. Hierdoor heb ik veel energie en zin gekregen om met de acties aan de slag te gaan!

Janne de Haan

Bij sollicitaties werd ik vaak niet eens op gesprek uitgenodigd, maar door de netwerktips van Esther had ik binnen een aantal maanden mijn droombaan!

Esther, hartelijk dank voor deze leerzame training. Niet alles was nieuw, maar wel heel goed om nog eens te horen, en ter bevestiging te krijgen. Het geeft je net die push die nodig is om echt (weer) actief aan de slag te gaan met netwerken en wat een goed netwerk je weer kan brengen. Tijdens en na de training al verschillende stappen ondernomen, en tot nu toe inderdaad alles positief! Nogmaals bedankt!

Carien Hamers

Connecting with Confidence heeft mij doen inzien dat wat mij tegenhield om echt actief te zijn om de verschillende online platforms alleen in mijn hoofd bestaat. Just start and you will get beter step by step.

Sharon van Zadelhoff

De training zorgde bij mij voor een hoop ‘confidence’, zoals de titel al omschrijft. Maar ik kreeg voornamelijk ook veel enthousiasme na het doorlopen van alle modules. Fijne, praktische opdrachten. Het enthousiasme en de toegankelijkheid van Esther dragen ook veel bij aan het succes van de training. Absoluut een nuttige training.

Nikki Hakkesteegt

Ik heb bij Esther de training gevolgd. Aan het begin vond ik netwerken en netwerkgesprekken spannend. Door de tips die ik gekregen heb, ben ik hier veel zelfverzekerder in geworden. Bedankt voor de leuke en leerzame training!

Elizabeth van de Maat

De titel van de training, Connecting with Confidence, dekt absoluut de lading van wat je leert in de modules. De training begint bij het benoemen van je eigen kwaliteiten en concreet maken van je eigen doelen. Dat dwingt je om eerst even stil te staan en daardoor haal je meer uit de oefeningen en modules die volgen.

Wat ik mooi vind is dat Esther uitvoerig put uit haar eigen ervaring met praktische voorbeelden. Ik ben me meer bewust van mijn kwaliteiten en door de praktische opdrachten heb ik handvatten gekregen om deze ook werkelijk in te zetten in mijn netwerk. Ik heb meer vertrouwen in het benutten en verbreden van mijn netwerk. Daarnaast is de KICK-ES community een mooie groep van bevlogen mensen en is het inspirerend om met anderen te sparren.

Jill Eekhart

Connecting with confidence is een hele toegankelijke cursus, waar op een praktische, realistische manier zaken worden uitgelegd. Het enthousiasme van Esther geeft je ook zelfvertrouwen. Daarnaast heeft de cursus diverse handige praktische tips maar laat je vooral ook zelf nadenken. Wat in mijn beleving ook van groot belang is als je zelf wilt ontwikkelen!

Kim Groen-van Keulen

De training van Esther was erg prettig te volgen in je eigen tempo. Ze kan goed online vertellen en heeft veel tips die ze kort maar krachtig met leuke voorbeelden over kan brengen. De filmpjes zijn goed te volgen en de opdrachtjes tussen door maken het interactief. Alle modules met verschillende onderwerpen voegen allemaal wat toe aan wat je nodig hebt om meer uit je netwerk te halen. Het was een fijne en waardevolle training, die ik iedereen kan aanraden.

Mireille Noordhoorn

De online training “Connecting with Confidence” van Esther Huijsmans heeft mijn verwachtingen overtroffen. Op zeer aangename, menselijke en praktische wijze krijg je een hoop tips en aanwijzingen over hoe je je vanuit je bestaande netwerk niet alleen je zakelijke leven, maar ook je persoonlijke leven kunt verbeteren en uitdiepen middels kleine maar consequente stappen. Er zitten bovendien een aantal zeer waardevolle en toegankelijke bonusmodules in zoals Linkedin gebruik en ondernemerstips. Een absolute aanrader!

Willem Mücher

In de afgelopen maand heb ik de online training ‘Connecting with Confidence’ van KICK-ES Academy gevolgd en afgerond. Een zeer waardevolle training die je echt meer inzicht geeft in hoe je zowel online als offline aan je eigen branding kan werken en je netwerk positief kan inzetten en uitbreiden. De training zet je aan tot het doen van logische en duidelijke stappen die direct resultaat geven. Alhoewel het een ‘on going process’ is heeft de training van Esther mij geholpen om dichter bij mijn doelen te komen. Ik kan de training dan ook zeker aanraden aan iedereen die het netwerken wil verbeteren of weer scherp wil zetten.

Ralf Jonker

Ik heb de Connecting with Confidence training als ontzettend prettig en leerzaam ervaren! Esther heeft een zeer mooie training in elkaar gezet die mij het zetje in de rug geeft als het gaat om het opbouwen en investeren van mijn netwerk. Ik heb veel over mezelf geleerd, wat mijn doelen zijn en wat het belang is van een sterk netwerk hierin.

Daniek van de Kamp

Esther is voor mij The Queen of Networking. Vraag naar een contact bij IOC, NOC*NSF, FIFA, UEFA, Tomorrowland en Heineken en Esther heeft wel iemand op de juiste plek zitten.

Roelien Piron

Ik vond de training cool! En heeft me veel inzichten gegeven! Bedankt voor de duw in de goede richting!